Rånäs fotbollsskola 2023 FULLBOKAD


Anmälan till årets fotbollsskola öppnade 1 april kl 11 och på bara 5 minuter så fyllde vi våra platser och vi måste därför meddela till er som inte hunnit anmäla era barn ännu att anmälan till Rånäs fotbollsskola 2023 är stängd.

 

Vi är otroligt glada över den feedback vi får genom att år efter år på rekordtider fylla vår fotbollsskola. Samtidigt önskar vi att varenda barn som vill ska få delta, men våra ideella resurser och utrymme är begränsat vilket är anledningen till att det tyvärr inte är möjligt.


För 5e året i rad så arrangeras Rånäs fotbollsskola.

Fotbollsskolan är för barn födda 2017-2010 och hålls vecka 26 (26 - 30 juni) mellan kl 9-15 varje dag.

Pris 500 kr/ barn.


Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller. 


FULLBOKD 


Anmälan görs HÄRRånäs fotbollsskola arbetar utifrån svenska fotbollsförbundets koncept ”Fotbollsskolan lira blå-gult” där man,  

förutom att tränar och utvecklas inom sporten, lägger stor vikt på hur man som utövare behandlar domare och sina med- och motspelare. Utöver fotboll väver vi in andra aktiviteter och utbildningar under veckan.    

   

Rånäs IFs vision med fotbollsskolan är att nästintill varenda barn skall kunna ha ekonomiska förutsättningar att delta i fotbollsskolan.  

Det har varit viktigt för oss att ALLA skall kunna känna sig inkluderade i denna sommaraktivitet som främst  

kommer att handla om vänskap, fysisk aktivitet och att ha roligt.   Vi kan därför inte nog påtala vikten av våra sponsorer som presenteras nedan. Tack vare dem så är det möjligt för oss att kunna sänka anmälningsavgiften för våra deltagare. Vi är otroligt tacksamma för all den positiva feedback vi fått för vår satsning och dessa företags engagemang och välvilja har gjort att vi kunnat förverkliga våra drömmar och visioner.

  

Hoppas vi ses i sommar! 

 Våra grymma sponsorer